2019. ápr 08.

Horgolásból vállalkozás - egy kreatív anya története

írta: syeszter
Horgolásból vállalkozás  - egy kreatív anya története

img_20190403_172714_876.jpgLétezik ma otthonról végezhető munka anyukák számára? - Létezik, csak légy egy picit kreatív!

Egyre többször találkozom olyan posztokkal facebook csoportokban ott, ahol főleg anyukák vannak, hogy „Tud-e valaki otthonról végezhető munkát ajánlani?”. Persze ilyenkor 99%-ban MLM-es munkalehetőségek egész sora jelenik meg a kommentek formájában, de azt látnunk kell, hogy nem mindenki számára hozza meg a várt sikert az MLM-es munka.

Akkor mit tehet egy anyuka, ha szeretné kiegészíteni a konyhapénzt otthonról?

Úgy döntöttem, hogy indítok itt, a blogomon, egy sorozatot, amiben olyan anyukákat mutatok be Nektek, akik otthonról kezdtek el dolgozni, és ma már pénzt is keresnek az ötletükkel, kitartásukkal! Fogadjátok őket szeretettel, és remélem, találtok magatoknak ötletet, vagy kaptok inspirációt ahhoz, hogy hogyan is lehet otthonról dolgozni a gyerekek mellett!

FonalZOO:

Kónya Krisztina vagyok, 34 éves és 4 gyermek boldog édesanyja, az én nevemhez fűződik a FonalZoo. Az egész úgy kezdődött, hogy a szomszéd asszony adott a gyerekeimnek egy horgolt figurát. Ez adta meg a kezdő löketet ahhoz, hogy megtanuljak horgolni. Leültem a konyhába, miután már minden eszköz adott volt, és elkezdtem az első láncszemet elkészíteni. Hosszú órákon át csak próbálkozás volt, mert nem sikerült. Az ezt követő napok, hetek az alapok elsajátításáról szóltak, de nem napi 10 perc , hanem hosszú- hosszú órák. Nem adtam fel, így végül sikerült az első figurám, amit egy újságból néztem ki. Ő lett Gizi, az egérlány. Majd jöttek a többiek. Beleszerettem ezekbe a figurákba, és büszkén mutogattam őket a világ számára. Majd egyre többen megkerestek, hogy szívesen vásárolnának, mert annyira tetszik nekik! Így lettem hivatalosan vállalkozó, és kezdtem el árulni a figuráimat. Egy-egy figura akár 48 óra munkát is igénybe vehet, viszont érdemes csinálni, mert azok a gyerekszemek, amikor felcsillannak, feledtetnek minden esetleges nehéz percet! 

Hiszem , hogy ami szívvel-lélekkel készül, annak van értéke, anélkül nem lenne már 2 éves a FonalZoo. 

img_20190402_090007_885.jpg

fb_img_1549864801496.jpg

fb_img_1549865112213.jpg

fb_img_1551512754048.jpg

További gyöngyszemek a FonalZOO facebook oldalán.

Legyél Te is az Eszti-téka közösség tagja! Lájkold a Facebook oldalam, és lépj be a közösségbe!

Kíváncsi vagy ki van a blog mögött, kövess az Eszti-téka Instagram oldalán!

 

Szólj hozzá

játék praktika hobbi horgolás Tippek Eszti-téka inspiráló-nők