2021. júl 30.

Amikor csak egy apróság hiányzik

írta: syeszter
Amikor csak egy apróság hiányzik

- ajándék ötletek magyar vállalkozóktól

gift-1420830_640.jpgSokszor vagyunk úgy, hogy csak egy kis apróságot keresünk, amivel meglephetjük, megörvendeztethetjük azokat, akiket szeretünk. Most ehhez hoztam ötleteket, segítséget.

Zsinegrefel

Csermák Tìmea egyedi hátlappal ellátott zsinegeket (karkötőket) készít. 

“Az inspirációs szövegekért rajongok és próbálom összekombinálni ezekkel a kis kedves karkötőkkel. Számomra nagyon összeillenek és szeretettel válogatom a medálokat, amiket felhasználok.” 

Öblítős flakonokból maga is készített medálokat.196907138_4131048730289997_6765222742038031202_n.jpg

“Célom, olyan zsinegeket készíteni, amiket mosolyogva választanak és szeretettel ajándékoznak, az upcycling hátlapot pedig tovább használják könyvjezőként. Hiszem, hogy zsinegeim, akiket megszólítanak, azoknak átmegy az üzeneten, az életérzés, amit képviselek. A mottòm: Veled vàlik egèsszè! ‘A csoda csakis azé, aki hisz benne!’

Tímea munkáit megtaláljátok Facebookon és Instagramon is. 

Japán gyöngyökből ékszerek/kiegészítők

 

Péter-Masa Zsuzsi japán gyöngyből készít elragadóan gyönyörű gyöngy ékszereket/kiegészítőket. 
A gyöngyök szeretete már egész kicsi korától megvan, igaz akkor még csak a néptánc táborokban ismerkedett vele, majd első kisfia megszületése után tért vissza ehhez a régi hobbijához, sőt tovább is fejlesztette tudását.
Ekkor született meg a MASA Beaded Jewelry ötlete, amely keretében egyedi ékszereket és kiegészítőket készít esküvőre, hétköznapi viseletre vagy bármilyen alkalomra felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt. 
Ezek mellett bármilyen projektben szívesen együtt működök, így születtek meg a csatolt kis ajándékok is - amit a képen láthattok  - D. Somogyi Eszter A Kegyelem Érintése című könyve mellé.
Elérhetőségei:
E-mail címe: pmasazsuzsi@gmail.com,
Facebookon és Instagrammon is megtaláljátok. 
vagott_kep.jpg

Textiltermékek

Drávainé Németh Eszter a Csipetkék textil termékek tulajdonosa.

Egyediség, praktikusság, és nem utolsó sorban környezettudatosság jellemzi azokat a textil termékeket, amik a kezei közül kerülnek ki. Emellett pedig  az élményműhelyében tanítja a gépi varrás trükkjeit, gyerekeknek, felnőtteknek is átadva az alkotás örömét.

Az ő kínálatában megtaláljuk a játszószönyegeket, mosható pelenkázóalátéteket, fali tárolókat, pelenkázó szatyrokat. De nem csak a legkisebbekre gondol, mert térdvédős nadrágokat, egyedi ovis zsákokat, és puha ovis ágyneműket is kereshettek nála.kep_2021-04-12_140438.png

Felnőttek számára pedig a 3 funkciós szalvéta, mosható betét, melltartóbetét, frissen tartó kenyereszsák is színesíti kínálatát.

És mindemellett egyedi elképzeléseiteket is megvalósítja.

Ha pedig Pécs közelében laktok és érdekel a varrás, akkor a Csipetkék Varrósuliban elsajátíthatjátok a szabás és gépi varrás trükkjeit is. (Pécs Szabadság utca 38.- ban) 

Keressétek Facebookon és Instragrammon is. 

Dobozvilág ajándékok

 A ZarinArt dobozvilág a páratlan babaköszöntő dobozok, csomagok, babaváró ajándékok és karácsonyi dekorációk lelőhelye. 

 A babaköszöntő dobozok a legnépszerűbb termékei a kezdetektől.2021termekek.jpg

 Ezek nagyszerű ajándékok babalátogatás alkalmával, babaköszöntő ünnepségen, vagy akár keresztelőn is. De a család több tagjára is gondolva, megszülettek a dobozvilág további termékei, melyek akár babaköszöntő dobozzal együtt csomagban is megvásárolhatók, de önálló ajándékként is megállják a helyüket. A legtöbb teljesen személyre szabható.

  • dekor dobozok
  • fényképkeretek
  • fotóboxok
  • kulcstartók
  • emléktárak
  • karácsonyi dekorációk

Koraszülött babaköszöntő dobozok is megtalálhatóak a kínálatban.

“Érintett szülőként különleges helyet foglalnak el szívemben a koraszülöttek. Minden évben egy felajánlással ünnepeljük a koraszülöttek világnapját: elkészítem egy baba koraszülött babaköszöntő dobozát.” 

 Nézzetek szét nála a közösségi média felületein! 

Facebook: ZarinArt dobozvilág  

Instagram: zarinartdobozvilag      

 

Ha pedig te magad szeretnél saját kezűleg ajándékot készíteni, ajánlom figyelmedbe

Vágóné Koroknai Erzsébetet, aki a hajdúszoboszlói Pezipé Kreatív Hobby Bolt és Műhely megálmodója, vezetője és egyben kreatív alkotója is.

Egy csodás üzletet hívott életre, amely tele van kreatív alapanyagokkal. Ha Böbénél vásároltok, szívvel- lélekkel, gondosan megalkotott, és személyre szabott egyedi díszeket vihettek haza.

Legyen az akár egy :

  • asztaldísz
  • kopogtató
  • virágbox
  • home dekor
  • ásvány karkötő/kulcstartó/könyvjelző
  • vagy szezonális dekoráció ...img_20210708_131328.jpg

Ha kacérkodsz a gondolattal, hogy akár te magad szeretnéd saját kezűleg elkészíteni az ajándékot, az összeválogatott alapanyagkat az üzletben meg is tudod vásárolni.

"Minden ami egy egyedi és kreatív alkotáshoz csak kellhet, vagy még annál is több..."

Facebookon PEZIPEKREATÍV illetve PEZIPEMUHELY néven találjátok. 

  

Ha hasznosnak találtad ezt a cikket, akkor köszönöm, hogyha megosztod másokkal is, akik számára segítséget nyújthat a benne szereplő tartalom. 

Legyél Te is az Eszti-téka közösség tagja! Lájkold a Facebook oldalam, és lépj be a közösségbe!

Kíváncsi vagy ki van a blog mögött, kövess az Eszti-téka Instagram oldalán!

De már a Pinteresten is megtalálsz :) 

 

Szólj hozzá

kreatív ajándék ajándék ötlet Eszti-téka inspiráló-nők